Mladi vozač s 1,85 promila alkohola u organizmu prouzrokovao prometnu nesreću

Policijski službenici su također utvrdili da 23-godišnjak tijekom vožnje nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom. Navedeni je zadržan u policiji na otriježnjenju te protiv njega policija podnosi odgovarajuće prekršajne prijave

Foto: Ilustracija

Na raskrižju ulica Hrvatskih branitelja i Ilije Martinovića u Starom Slatiniku, dana 5. siječnja, u 18.25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao alkoholizirani mladi vozač u dobi od 23.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 23-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (s 1,85 promila alkohola u organizmu), došao do raskrižja i započeo skretati ulijevo ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska kojim je upravljao 29-godišnjak, uslijed čega je došlo do udara jednog automobila u drugi, koji se nastavio nekontrolirano kretati te sletio s kolnika na nogostup udarivši u nekoliko smjerokaznih stupića i prometni znak. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su također utvrdili da 23-godišnjak tijekom vožnje nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom. Navedeni je zadržan u policiji na otriježnjenju te protiv njega policija podnosi odgovarajuće prekršajne prijave.

Stranica