Upravljajući vozilom s 2,10 promila prouzrokovao prometnu nesreću

Policijski službenici su nakon pružene liječničke pomoći, alkoholiziranog 56-godišnjaka zadržali u policijskim prostorijama na otriježnjenju te protiv njega podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

U Novoj Gradiški, u Ulici bana Ivana Mažuranića, dana 26. prosinca, oko 11.30 sati, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač.

Policijski službenici u očevidom utvrdili da je 56-godišnjak upravljajući osobnim automobilom s 2,10 promila alkohola u organizmu, zbog ne držanja strane kretanja prešao preko travnate bankine i kolnog ulaza te sletio u odvodni kanal gdje se automobil prevrnuo. Također je utvrđeno da vozač kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

U ovoj prometnoj nesreći vozač i 82-godišnja putnica su lakše ozlijeđeni te im je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici su nakon pružene liječničke pomoći, alkoholiziranog 56-godišnjaka zadržali u policijskim prostorijama na otriježnjenju te protiv njega podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica