Vozač teško ozlijeđen

Policijski službenici protiv 50-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Foto: Ilustracija

Dana 25. studenoga, oko 21.20 sati, na autocesti A3 u blizini Oprisavaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.  

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 50-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom zbog ne držanja strane kretanja prešao na desnu prometnu traku udarivši prednjim dijelom automobila u stražnji dio osobnog automobila slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak. Vozači su potom izgubili nadzor nad upravljačima automobila, sletjeli s kolnika te je jedan udario u zaštitnu žičanu ogradu, a drugi u središnju metalnu ogradu autoceste.

U ovoj prometnoj nesreći 57-godišnjak je teško ozlijeđen, a kojemu je pružena liječnička pomoć te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici protiv 50-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Stranica