Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći

U prometnoj nesreći, teške tjelesne ozljede zadobio je 39-godišnjak, koji je u bolnici u Slavonskom Brodu zadržan na daljnjem liječenju, dok je 26-godišnjakinja lakše ozlijeđena

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 6. rujna oko 19:30 sati na autocesti A5 (općina Vrpolje), dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 26-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom na autocesti A5, u smjeru od sjevera prema jugu. Ispred nje u istom smjeru kretao se automobil beogradskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 58-godišnjakinja, a s njom u vozilu su se nalazili 39-godišnjak i 62-godišnjakinja.
Do prometne nesreće je došlo na način da 26-godišnjakinja nije držala potreban razmak između vozila, zbog čega je udarila u automobil ispred sebe koji je u zanošenju prešao na traku za zaustavljanje vozila, te je udario u metalnu zaštitnu ogradu i smjerokazni stupić.

U prometnoj nesreći, teške tjelesne ozljede zadobio je 39-godišnjak, koji je u Općoj bolnici „dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu zadržan na daljnjem liječenju, dok je 26-godišnjakinja lakše ozlijeđena, te je nakon pružene liječničke pomoći puštena kući.  

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, policijski službenici protiv 26-godišnjakinje, podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica