U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 71-godišnjakinja

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 71-godišnjakinja, dok je 75-godišnjak lakše ozlijeđen

Foto: Ilustracija

Jučer, 4. rujna oko 18 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Mostarske Ulice i Ulice Josipa Hlišića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško a druga lakše ozlijeđena.

Očevidom je utvrđeno da je 29-godišnjak upravljao osobnim automobilom, te se kretao Mostarskom Ulicom, dok se iz suprotnog smjera kretao osobni automobil kojim je upravljao 75-godišnjak, a s njim u vozilu se nalazila 71-godišnjakinja.

Dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Josipa Hlišića, 29-godišnjak je započeo skretati u lijevo na kolnik navedene ulice, a da prethodno nije propustio osobni automobil kojim je upravljao 75-godišnjak, pri čemu je došlo do sudara vozila.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 71-godišnjakinja, dok je 75-godišnjak lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć im je pružena u Općoj bolnici "dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu, a isti su nakon pružene liječničke pomoći pušteni kući.

Policija protiv 29-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

Stranica