Pod utjecajem alkohola narušavali javni red i mir

Policijski službenici prekršajno prijavili trojicu muškaraca jer su narušavali javni red i mir, a jedan kod sebe nije imao osobnu iskaznicu

Foto: Ilustracija

U Slavonskom Brodu, na Trgu Hrvatskog proljeća (prostor željezničkog kolodvora), dana 8. kolovoza, oko 3.20 sati, alkoholizirani 42-godišnjak (2,34 promila) i 32-godišnjak (1,93 promila) su narušavali javni red i mir. Konzumirali su alkoholna pića na javnom mjestu, te su im policijski službenici izdali prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nadalje, istoga dana oko 19.20 sati, također na Trgu Hrvatskog proljeća (prostor autobusnog kolodvora), alkoholizirani 30-godišnjak je narušavao javni red i mir vikom i galamom te kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.
Također je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te je priveden u policijsku postaju gdje su ga pregledali zdravstveni djelatnici i konstatirali da je neozlijeđen i sposoban za zadržavanje u policijskoj postaji. Alkotestom je u organizmu 30-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 2,05 promila.

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

Stranica