Prouzrokovao prometnu nesreću i pobjegao, no ubrzo je pronađen

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policijski službenici protiv 63-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Dana 3. kolovoza, u 11.30 sati, u Novoj Gradiški, u Ulici bana Ivana Mažuranića, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, a koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač.

Do prometne nesreće je došlo jer je 63-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (s 1,53 promila alkohola u organizmu), zbog ne držanja potrebnog razmaka udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio automobila koji se kretao ispred njega. Alkoholizirani vozač je potom napustio mjesto događaja prometne nesreće ne razmijenivši osobne podatke sa drugim sudionikom (u dobi od 29), a niti je izvijestio policiju, no ubrzo je pronađen i doveden u policijsku postaju gdje je zadržan na otriježnjenju.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policijski službenici protiv 63-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Stranica