Položen vijenac u znak sjećanja na poginule državljane Republike Kosovo

Polaganjem vijenca prisutni su se prisjetili tog tragičnog događaja, kada je u prometnoj nesreći smrtno stradalo 10 osoba, dok je 45 osoba ozlijeđeno

Foto: PU brodsko-posavska

Uz prisustvo načelnika Postaje prometne policije Slavonski Brod Franje Galić, dana 26. srpnja, Veleposlanik Republike Kosovo Martin Berishaj prof. dr., sa suradnicima vojnim izaslanikom Shepend Zogaj i atašeom za migracije Sefadinom Kuçi, na mjestu događaja uz autocestu A3, položio je vijenac u znak sjećanja na smrtno stradale osobe u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila 25. srpnja 2021. godine.

Polaganjem vijenca prisutni su se prisjetili tog tragičnog događaja, kada je u prometnoj nesreći Teška prometna nesreća na autocesti A3 kod Slavonskog Broda, smrtno stradalo 10 osoba, teško je ozlijeđeno 15 osoba, dok je 30 osoba lakše ozlijeđeno (državljani Republike Kosovo).

Također su evocirana sjećanja na važnost i značaj zajedništva i pravovremenog djelovanja žurnih službi uključujući i policijske službenike koji su bili na mjestu događaja i nesebično pomagali.

Stranica