Policijski službenici uhitili alkoholiziranog recidivistu i oduzeli mu osobni automobil

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, te također protiv 51-godišnjeg vlasnika osobnog automobila podnose optužni prijedlog

Foto: Ilustracija

U Novoj Gradiški u Ulici Maksimilijana Benkovića, dana 23. srpnja, u 19.25 sati, policijski službenici Policijske postaje Nove Gradiška, kontrolirali su osobni automobil i 23-godišnjeg vozača.

Utvrđeno je da je vozač pod utjecajem alkohola (1,82 promila) te upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, pa je priveden i zadržan u policijskoj postaji do otriježnjenja. Radi se o učestalom prekršitelju prometnih propisa (recidivisti) od kojeg je privremeno oduzet osobni automobil.

Od navedenog je oduzeto 11 komada tableta koje sadrže psihotropne tvari te se nalaze na popisu droga, a za koje nije imao liječničku dokumentaciju. Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Policajci i protiv 51-godišnjeg vlasnika osobnog automobila podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (dao vozilo na upravljanje osobi koja nema pravo upravljati).

Pogledajte vijest: Od učestalog počinitelja prometnih prekršaja oduzet motocikl

Stranica