Udar automobila u motocikl

Policijski službenici protiv 36-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok će protiv motocikliste donijeti obvezni prekršajni nalog

Foto: Ilustracija

Dana 23. srpnja, u 16.05 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Mostarske i Hlišićeve ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklista teško ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom ušla u raskrižje ne propustivši 20-godišnjeg motociklistu koji je imao prednost prolaska. Potom je došlo do udara osobnog automobila u motocikl i pada motocikliste na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 20-godišnjak koji je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok su 36-godišnja vozačica i 10-godišnja putnica (iz automobila) lakše ozlijeđene i nakon pružene liječničke pomoći puštene kući.

Policijski službenici protiv 36-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok će protiv motocikliste donijeti obvezni prekršajni nalog (u vozačkoj dozvoli nema upisanu „A“ kategoriju) zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica