Ubrzo pronađen počinitelj teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, potvrđeno je da je 33-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe i protiv njega policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 17. srpnja oko 10.15 sati, u Slavonskom Brodu, unutar automat kluba nepoznati muškarac je otrgnuo novčanik iz ruke 29-godišnje zaposlenice, nakon čega se udaljio iz objekta.

Policijski službenici su po saznanju za kazneno djelo intenzivno započeli tragati za nepoznatim muškarcem, te su ubrzo (oko 11.30 sati) uhitili 33-godišnjaka, koji se dovodi u vezu s kaznenim djelom.
Prilikom uhićenja osumnjičeni je vrijeđao policijske službenike pogrdnim riječima, u vezi čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, potvrđeno je da je 33-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe i protiv njega policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu te nastavljaju daljnji rad. 

Pogledajte prethodno objavljene vijesti: Uhićen počinitelj teških krađa u Slavonskom Brodu,

 U zajedničkoj suradnji policijskih službenika dvije policijske uprave uhićen počinitelj više kaznenih djela.

Stranica