Otkriven provalnik iz 2014. godine

Zajedničkom suradnjom policijskih službenika Republike Hrvatske i policije Savezne Republike Njemačke, otkriven je počinitelj navedenog kaznenog djela a temeljem prethodno prikupljenih tragova na mjestu događaja u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Sredinom 2014. godine nepoznati počinitelj je na području grada Slavonskog Broda počinio kazneno djelo teške krađe na štetu 67-godišnjaka.

Naime, tada nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio zlatni i srebrni nakit, više ručnih satova (muških i ženskih), i novac, oštetivši vlasnika za oko 15 000 eura.

Zajedničkom suradnjom policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske, Službe za međunarodnu suradnju Ministarstva unutarnjih poslova i policije Savezne Republike Njemačke, otkriven je počinitelj navedenog kaznenog djela a temeljem prethodno prikupljenih tragova na mjestu događaja u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici su protiv 55-godišnjaka proslijedili kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica