Policijski službenici nastavljaju s pojačanim nadzorima - priveden alkoholizirani vozač (2,04 promila)

Policijski službenici će također posebno nadzirati i sankcionirati recidiviste – učestale ponavljače prometnih prekršaja

Foto: Ilustracija

Nadzirući promet u Slavonskom Brodu, dana 30. lipnja, u 22.15 sati, policijski službenici Postaje prometne policije, u Ulici Trešnjica, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 46-godišnjak pod utjecajem alkohola. Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,04 promila, te je priveden i zadržan u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 46-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijski službenici nastavljaju i dalje s pojačanim nadzorima prometa s naglaskom na teže prometne prekršaje „4 glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, pojas i mobitel) i prekršaje mladih vozača te upozoravaju sudionike u prometu da budu oprezni i pridržavaju se prometnih propisa.

Policijski službenici će također posebno nadzirati i sankcionirati recidiviste – učestale ponavljače prometnih prekršaja.

Pogledajte prethodno objavljene vijesti:

Kažnjen učestali počinitelj prometnih prekršaja,

Uhićen recidivist od kojeg je privremeno oduzeto vozilo,

Zadržan u policiji na otriježnjenju.

Stranica