Oduzeta droga amfetamin i lijekovi koji sadrže psihoaktivne tvari

Zajedničkim kontrolom policijskih i carinskih službenika na graničnim prijelazima, kod dvije osobe (jučer i noćas), pronađena je i oduzeta droga amfetamin i lijekovi koji sadrže psihoaktivne tvari.

Foto: Ilustracija

Na graničnim prijelazima Slavonski Brod i Stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, zajedničkim kontrolom policijskih i carinskih službenika, kod dvije osobe (jučer i noćas), pronađena je i oduzeta droga amfetamin i lijekovi koji sadrže psihoaktivne tvari.

Dana 26. lipnja, u 7.35 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, kontroliran je teretni automobil i 50-godišnji vozač (državljanin Bosne i Hercegovine). U zajedničkoj suradnji policije i carine prilikom pregleda vozila i prtljage kod navedenog je pronađeno i oduzeto 3,05 grama droge amfetamin.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, noćas, u 1.10 sati, policijski i carinski službenici kontrolirali su kombi vozilo, vozača, putnike i prtljagu. Pregledom prtljage 51-godišnje putnice (državljanka Bosne i Hercegovine), pronašli su i oduzeli 117 komada tableta, koje se nalaze na popisu droga, a za koje vlasnica nije posjedovala liječničku dokumentaciju, niti je prijavila graničnoj kontroli.

Policijski službenici su 50-godišnjaku i 51-godišnjakinji uručili prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Stranica