Policijska uprava brodsko-posavska donirala automobile učenicima srednje škole

Učenici Industrijsko-obrtničke škole će donirane automobile moći koristiti u edukacijske svrhe u sklopu praktičnih aktivnosti te tako unaprjeđivati i usavršavati svoje strukovno obrazovanje

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod u sklopu kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih kaznenih djela iz članka 190. (neovlaštena proizvodnja i promet drogama), članka 257. (izbjegavanje carinskog nadzora) i članka 326. (protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma) Kaznenog zakona, od osumnjičenika su oduzeli tri automobila.

Daljnji postupak nastavljen je u Općinskom sudu u Slavonskom Brodu te je po okončanju postupka, Postaja granične policije Slavonski Brodu predložila da se isti ustupe na korištenje učenicima Industrijsko-obrtničke škole u Slavonskom Brodu.
Sukladno prijedlogu policijske postaje Općinski sud u Slavonskom Brodu je donio rješenje kojim se vozila doniraju učenicima navedene srednje škole, a za predaju je ovlastio Policijsku upravu brodsko-posavsku Postaju granične policije Slavonski Brod.

Primopredaja je obavljena dana 26. svibnja, a danas je ravnatelj škole Luka Mladinović dodijelio Priznanje Policijskoj upravi brodsko-posavskoj za dugogodišnju suradnju te materijalno-tehničku potporu pri edukaciji učenika automehatroničke struke i Zahvalnicu Postaji granične policije Slavonski Brod.

Učenici Industrijsko-obrtničke škole koji se školuju za automehaničare, autolimare, autolakirere i automehatroničare će donirane automobile moći koristiti u edukacijske svrhe u sklopu praktičnih aktivnosti te tako unaprjeđivati i usavršavati svoje strukovno obrazovanje.

Pogledajte prethodno objavljene vijesti:

Oduzeti predmeti donirani srednjoj školi

MUP donirao tri rabljena vozila Industrijsko-obrtničkoj školi


  

Stranica