Krađa drva iz šume

Policijski službenici su nakon saznanja o navedenom, u Novoj Gradiški, uočili i zaustavili spomenuti osobni automobil sa osumnjičenima i otuđenim drvima, koja su vraćena odgovornoj osobi

Foto: Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakom i 32-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška potvrdili su sumnju u počinjenje kaznenog djela krađe.

Osumnjičeni su dana 1. ožujka, u 12.15 sati, iz šume u blizini Strmca sa lagera, koji se nalazi uz šumski put otuđili 1,5 prostornih metara drvne mase, stavili u tovarni prostor osobnog automobila, te se odvezli u smjeru Nove Gradiške.
Kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakom i 32-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška potvrdili su sumnju u počinjenje kaznenog djela krađe. Osumnjičeni su dana 1. ožujka, u 12.15 sati, iz šume u blizini Strmca sa lagera, koji se nalazi uz šumski put otuđili 1,5 prostornih metara drvne mase, stavili u tovarni prostor osobnog automobila, te se odvezli u smjeru Nove Gradiške. Policijski službenici su nakon saznanja o navedenom, u Novoj Gradiški, isti dan, oko 13 sati, uočili i zaustavili spomenuti osobni automobil sa osumnjičenima i otuđenim drvima, koja su vraćena odgovornoj osobi oštećenih Hrvatskih šuma. Policijski službenici su također odgovornoj osobi uručili potrebite podatke radi podizanja privatne tužbe.
uma.

Policijski službenici su također odgovornoj osobi uručili potrebite podatke radi podizanja privatne tužbe.

Stranica