Pridružite se Kampanji „Manje oružja – manje tragedija“

Podsjećamo na Kampanju „Manje oružja – manje tragedija“ koja se i dalje provodi i omogućava građanima dragovoljnu predaju oružja bez ikakvih sankcija

Foto: Ilustracija

Još jedan žitelj sa područja Općine Brodski Stupnik koji je prilikom čišćenja obiteljske kuće pronašao oružje, donio je odluku o dragovoljnoj predaji oružja i pozvao policiju. Odmah po pozivu, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu od istoga su na siguran način preuzeli automatsku pušku kalibra 7,62 mm, pet spremnika za pušku, te 50 komada streljiva kalibra 7,62 mm.

Podsjećamo na Kampanju „Manje oružja – manje tragedija“ koja se i dalje provodi i omogućava građanima dragovoljnu predaju oružja bez ikakvih sankcija.
Pozivamo  one koji još uvijek posjeduju oružje, streljivo i minsko eksplozivna sredstva da se pridruže kampanji, odluče na dragovoljnu predaju i pozovu policiju.

Apeliramo na građane da ubojita sredstva ne odlažu na mjesta koja su dostupna drugim osobama, kako ne bi došlo do tragedija.
Također upozoravamo građane da oružje ne donose sami u policiju, već pozovu policiju koja će na dogovorenu lokaciju uputiti policijske službenike za protueksplozijsku zaštitu, a koji će na siguran način preuzeti isto.

 

Stranica