Otkrivena krivotvorena putna isprava Republike Francucke

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Prilikom granične kontrole, dana 31. prosinca, u 18,50 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, policijski i carinski službenici kontrolirali su autobus (zagrebačkih registracijskih oznaka), kojom prilikom je otkrivena krivotvorena putna isprava Republike Francuske.

Policijski službenici su prilikom pregleda dokumenata, posumnjali da im je 19-godišnjak (državljanin Nigerije), koji je bio u svojstvu putnika u autobusu na uvid dao krivotvorenu putnu ispravu Republike Francuske. Daljnjim radom policije i kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da se radi o djelomičnom krivotvorenom dokumentu, koji je osumnjičeni prethodno nabavio od nepoznate osobe na području Bosne i Hercegovine za više stotina eura.

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica