Motociklista teško ozlijeđen

Potom je došlo do klizanja i udara tijela 25-godišnjeg motocikliste u lijevi dio osobnog automobila koji se kretao iz suprotnog smjera

Foto: Ilustracija

Danas, oko 13.30 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici  Petra Krešimira IV, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 25-godišnji motociklista teško ozlijeđen.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 25-godišnjak, upravljajući motociklom zbog neprilagođene brzine kretanja sustigao drugi motocikl koji se kretao ispred, te u izbjegavanju udara zakočio, izgubio nadzor nad istim, te pao sa motociklom na kolnik.
Potom je došlo do klizanja i udara tijela 25-godišnjeg motocikliste u lijevi dio osobnog automobila koji se kretao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 48—godišnjak, dok je motocikl udario u osobni automobil, kojim je upravljala 47-godišnjakinja a koji se kretao iza spomenutog automobila. Motocikl se potom odbio i u daljnjem klizanju po kolniku udario u stražnji dio parkiranog teretnog automobila, kojim je prethodno upravljao 35-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 25-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć, te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici će protiv 25-godišnjaka donijeti obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica