Sa 1,6 promila skrivio prometnu nesreću

62-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,6 promila prešao preko pune uzdužne crte na prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u vozilo koje je naišlo

Foto: Ilustracija

U subotu, 10. prosinca oko 19 sati u Slavonskom Brodu (na spojnoj cesti između Sjeverne vezne ceste i Vinogorske ulice) dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.
Obavljenim očevidom utvrđeno je da se 62-godišnjak kretao sa osobnim vozilom navedenom ulicom, te je u jednom trenutku prešao preko pune uzdužne crte na prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera, gdje je došlo do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila u prednji lijevi dio osobnog automobila koji je nailazio iz suprotnog smjera.
U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Izvršenim alkotestiranjem 62-godišnjeg počinitelja ove prometne nesreće utvrđena je koncentracija alkohola od 1,60 promila u krvi, a isti je zadržan u policiji do otrježnjenja.

Protiv počinitelja policija podnosi prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica