Zaplijenjena droga amfetamin speed i marihuana

Od tri osobe oduzeto je 32,70 grama droge amfetamin speed i 2,5 grama droga marihuane. Protiv počinitelja su podnesene adekvatne prekršajne prijave

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer i prekjučer, od osoba koje su neovlašteno posjedovale drogu, oduzeli su 32,70 grama droge amfetamin speed i 2,5 grama droga marihuane.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška (1. prosinca), u 12.15 sati, prilikom granične kontrole, kod 34-godišnjeg vozača osobnog automobila (državljanin Bosne i Hercegovine), pronađeno je i oduzeto 30,8 grama droge amfetamin speed, a istome je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Istoga dana, u 21.35 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, zajedničkim radom policijskih i carinskih službenika, kod 29-godišnjeg vozača teretnog automobila (državljanin Bosne i Hercegovine), pronađeno je i  oduzeto 1,90 grama droge amfetamin. Također je i 29-godišnjaku uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 30. studenoga, u 14.35 sati, na području Nove Gradiške, od 17-godišnjaka su oduzeli 2,5 grama droge marihuane, a protiv kojeg podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški i izvješće Centru za socijalnu skrb Nova Gradiška.

Stranica