Narušavanja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu

Policijski službenici protiv trojice počinitelja podnose optužni prijedlog iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te protiv jednog i za prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga

Foto: Ilustracija

U subotu 10. rujna oko 6,15 sati u centru Slavonskog Broda 30-godišnjak je narušavao javni red i mir na ulici, tako što je vikao i galamio. Dolaskom policijskih službenika isti je nastavio sa vikom i galamom, te je vrijeđao policajce pogrdnim riječima, nakon čega je uhićen i doveden u prostorije policije. Provedenim istraživanjem 30-godišnjak je alko testiran, kojom prilikom je očitana koncentracija alkohola od 1,97 promila, te je također isti kod sebe imao 7,31 grama marihuane. Protiv 30-godišnjaka policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu radi počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te za prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

U nedjelju 11. rujna oko 2 sata u Slavonskom Brodu, unutar ugostiteljskog objekta javni red i mir narušavali su 41-godišnjak i 24-godišnjak, na način da su došli u verbalni a potom i fizički sukob. Počinitelji su privedeni u prostorije policije gdje su alko testirani, kojom prilikom su očitane koncentracije od 1,63 promila kod 41-godišnjaka, te 0,39 promila kod 24-godišnjaka. Policijski službenici protiv obojice podnose optužni prijedlog iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Stranica