Otkriven i drugi provalnik

Osumnjičeni je zajedno sa 22-godišnjakom počinio četiri kaznena djela teške krađe na području Nove Gradiške. U vremenu od 17. srpnja do 1. kolovoza, u četiri navrata su provalili u dvije tvrtke

Foto: Ilustracija

U vezi objavljene informacije (dana 3. kolovoza), pod naslovom: „Otkriven i uhićen provalnik“, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su kriminalističko istraživanje nad još jednom osobom u dobi od 17.

Pritom je utvrđeno, da je isti zajedno sa 22-godišnjakom počinio četiri kaznena djela teške krađe na području Nove Gradiške. U vremenu od 17. srpnja do 1. kolovoza, u četiri navrata su provalili u dvije tvrtke. Osim spomenutih otuđenih predmeta iz ranije objavljene informacije, otuđili su još tri plinske boce, četverožilni energetski kabel dužine 50 metara i 200 litara pogonskog goriva. Pričinjena materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici protiv osumnjičenog podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški, dok je protiv 22-godišnjaka već ranije podnesena kaznena prijava.

Stranica