Svađa i tučnjava u Slavonskom Brodu

Policijski službenici protiv obojice podnose optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te su im uručeni podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe

Foto: Ilustracija

Dana 16. srpnja, u 19.15 sati, u središtu Slavonskog Broda, javni red i mir narušavali su 44-godšnjak i 68-godišnjak, koji su se zbog nesuglasica oko konzumacije alkohola verbalno sukobili, te je 68-godišnjak udario bocom u glavu 44-godišnjaka, a potom su se potukli razmjenjujući međusobno udarce po glavi i tijelu.

Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja istima je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom je konstatirano da se radi o lakšim ozljedama, te su sposobni za daljnji postupak u policiji. Obojica su alko testirana, te su u organizmu istih očitane koncentracije alkohola od 1,36 promila (u organizmu 68-godišnjaka) i 2,76 promila (u organizmu 44-godišnjaka).

Policijski službenici protiv obojice podnose optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te su im uručeni podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Stranica