Oduzeta droga heroin, marihuana, amfetamin, kokain i tablete koje sadrže psihotropne tvari

Policijski službenici protiv počinitelja podnose odgovarajuće prekršajne i kaznene prijave

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, prilikom redovitih nadzora (od 8. do 12. srpnja), od pet osoba u dobi od 22, 37, 56 i 68, oduzeli su razne vrste droga i to: 10,7 grama droge heroin, 3,10 grama droge marihuane, 1,8 grama droge amfetamin, 0,37 grama droge kokain, te 127 komada tableta koje se nalaze na popisu droga i sadrže psihotropne tvari.

U Slavonskom Brodu, na parkiralištu u Naselju Slavonija (8. srpnja, u 20.30 sati), policajci su od 22-godišnjaka oduzeli 0,37 grama droge kokain, protiv kojeg podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Dana 10. srpnja, u 8.40, na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom kontrole u suradnji policije i carine, od 68-godišnjakinje je oduzeto 34 tableta za koje vlasnica nije imala liječničku dokumentaciju, niti je prijavila policiji ili carini prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku.
Od 56-godišnjakinje je dana 12. srpnja, oko 17 sati, oduzeto 138 komada raznih tableta sa popisa opojnih droga, za koje vlasnica također nije imala liječničku dokumentaciju, niti je prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku prijavila policiji ili carini. Protiv počiniteljica prekršaja slijede prekršajne prijave.

U Novoj Gradiški, dana 12. srpnja, u 14.15 sati, policijski službenici su kontrolirali 41-godišnjeg vozača automobila, od kojega su oduzeli 10,7 grama droge heroin, te protiv istoga podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Pogledajte objavljenu vijest: Policija na graničnom prijelazu pronašla drogu marihuanu, amfetamine i ecstasy

Stranica