Poziv na testiranje kandidatima - PP Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje

Vezano za Interni oglas za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, na radno mjesto načelnik/ca policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje, koji je objavljen dana 31. ožujka 2022. godine na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Ministarstva unutarnjih poslova

REPUBLIKA HRVATSKA

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika/ce-načelnika/ce policijske postaje
 
objavljuje
 
Poziv na testiranje kandidatima
 
 
Koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 31. ožujka 2022. godine, za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika/ce-načenika/ce policijske postaje u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijska uprava brodsko-posavska:
 
  1. Načelnik policijske postaje u Policijskoj postaji Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje
 
koje će se održati dana  29. travnja 2022. godine u zgradi Policijske uprave brodsko-posavske, Slavonski Brod, Ivana Mažuranića 7, s početkom u 15,00 sati.
 
Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.
 
Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova pristupit će razgovor (intervjuu) s Povjerenstvom.
 
Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.
 
Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako  je dobio najmanje 5 bodova.
 
Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja, obaviti će se isti dan nakon provedenog testiranja.
 
 
 
                                                 Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto
                                      rukovodećeg policijskog službenika/ce-načelnika/ce policijske postaje


Foto:ilustracija

Stranica