Osumnjičeni za kazneno djelo teške krađe i oštećenja tuđe stvari

Policija je dvojicu počinitelja kaznenih djela kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom i 21-godišnjakom, potvrdivši sumnju u počinjenje kaznenog djela teške krađe i kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Dana 5. ožujka, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, kojom prilikom je utvrđeno da je isti, dana 23./24. rujna 2021. godine, u noćnim satima, u Slavonskom Brodu, provalio u mjenjačnicu i sef, te otuđio više stotina tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad, te protiv osumnjičenika podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Nadalje, policijski službenici sumnjiče 21-godišnjaka da je, dana 25./26. veljače, tijekom noći, u Slavonskom Brodu, u Ulici T. Bakača i Ulici M. Mesića, oštetio dva parkirana osobna automobila (vlasništvo 61-godišnjaka i 35-godišnjaka), na način da se popeo na poklopac motora i krov te skakao po istima, načinivši oštećenja u vidu udubljenja. Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose posebno izviješće kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela oštećenja tuđe stvari.

Stranica