Narušavali javni red i mir

Policijski službenici protiv počinitelja podnose odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom Općinskom sudu.

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave brodsko-posavske, tijekom vikenda je evidentirano pet slučajeva narušavanja javnog reda i mira, te su policijski službenici nakon provedenog prekršajnog istraživanja protiv počinitelja podnijeli optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

U Starom Petrovom Selu, dana 4. ožujka, oko 20.30 sati, 30-godišnjak je u alkoholiziranom stanju (s 1,85 promila alkohola u organizmu), na ulici narušavao javni red i mir, vičući i galameći na 58-godišnjaka.

Na području Nove Gradiške, u Ulici Baruna Trenka, 42-godinjak je verbalno i fizički napao 37-godišnjaka, dok je također u Novoj Gradiški, dana 5. ožujka, u 15.20 sati, javni red i mir narušavao 35-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,67 promila), koji je tijekom postupanja policijskih službenika na iste psovao i omalovažavao ih.

Dana 5. ožujka, u 9.45 sati, u  Beravcima, 37-godišnjak je verbalno i fizički napao 67-godišnjaka, dok je u Slavonskom Brodu, dana 5. ožujka, u 12.25 sati, na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, prilikom održavanja mirnog okupljanja, 32-godišnjakinja narušavala javni red i mir vikom i galamom.

Policijski službenici protiv počinitelja podnose odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom Općinskom sudu.

Stranica