Alkoholiziran „preletio“ preko kružnog toka u Vrpolju

Policijski službenici protiv počinitelja prekršaja podnose odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu

U subotu (29. siječnja), oko 21 sat u Vrpolju, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Policajci su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da se 48-godišnjak kretao osobnim automobilom ulicom J. J. Strossmayera od sjevera u smjeru juga.
Dolaskom do kružnog toka, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, te je izgubio nadzor nad vozilom, prešao preko središnjeg dijela kružnog toka  i oštetio nekoliko prometnih znakova, nakon čega se udaljio s mjesta prometne nesreće.
Policijski službenici su ubrzo pronašli počinitelja prometne nesreće te alkotestom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,23 promila, nakon čega je doveden u policijsku postaju i zadržan do otriježnjenja. Policijski službenici protiv počinitelja prekršaja podnose odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Stranica