Nakon prometne nesreće, izgorio osobni automobil

Daljnjim provjerama, policijski službenici su utvrdili da je mladi vozač upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom

U subotu oko 5.30 sati u naselju Godinjak, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 19-godišnji mladi vozač, pod utjecajem alkohola od 0,34 g/kg alkohola u krvi, upravljao osobnim automobilom i nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom udario u betonski most kolnog ulaza, nakon čega se zaustavio na bočnoj strani preko putnog kanala.
Uslijed sudara, došlo je do znatnog oštećenja vozila, a potom i do zapaljenja vozila, koje je u potpunosti izgorjelo. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar na vozilu su ugasili djelatnici JVP Godinjak.
Daljnjim provjerama, policijski službenici su utvrdili da je mladi vozač upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, te protiv istoga slijede prekršajne prijave nadležnom Općinskom sudu.

Stranica