Uhvaćeni u prometnim prekršajima i kršenju mjera samoizolacije

Prekršiteljima su uručeni prekršajni nalozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti te zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, dana 24. rujna, u 23.25 minuta, u prometu su zaustavili osobni automobil, kojim je upravljao 19-godišnjak. Alkotestom je u vozačevu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,27 promila. Također je utvrđeno da vozač i 20-godišnji suvozač krše prethodno izrečenu sigurnosnu mjeru samoizolacije. Policijski službenici su obojici izdali prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, 19-godišnjaku i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a 20-godišnjaku upozorenje jer prilikom vožnje nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom.
U nedjelju (26. rujna) oko 18 sati, policija je prilikom nadzora prometa kontrolirala 57-godišnjaka, za kojeg je utvrdila da upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,45 g/kg alkohola u krvi. Daljnjim provjerama, policijski službenici su utvrdili da vozač krši i izrečenu mjeru samoizolacije. Policajci su prekršitelju uručili prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti te zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica