Osumnjičeni predan pritvorskom nadzorniku

Istoga dana, u 23.30 sati, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

Foto: Ilustracija

Dana 11. lipnja, u 22.40 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, postupali su temeljem dojave o narušavanju javnog reda i mira, na terasi ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški.
Naime, 32-godišnjak je ozlijedio 39-godišnjakinju i 39-godišnjaka, nakon čega je napustio mjesto događaja. Dana 12. lipnja, oko 4 sata, policijski službenici su pronašli i uhitili 32-godišnjaka nad kojim su dovršili kriminalističko istraživanje. Utvrdili su, da je 32-godišnjak bez posebnog povoda čašom udario 39-godišnjakinju, kojom prilikom mu je ispao nož na pod terase. Također je teško ozlijedio i 39-godišnjaka, kojemu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a nakon koje je ozlijeđeni pušten kući.

Policijski službenici protiv 32-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu. Također protiv istoga podnose i optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, te mu je uručen i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o prebivalištu, jer nije u zakonskom roku prijavio prebivalište ili boravište u Novoj Gradiški.

Istoga dana, u 23.30 sati, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. Potom je 13. lipnja, osumnjičeni predan sucu istrage Županijskog suda, koji je odredio istražni zatvor od mjesec dana, te su ga policijski službenici predali u zatvor u Požegi.

Stranica