Prekršili mjere samoizolacije

Jučer je šest osoba prekršilo prethodno izrečene sigurnosne mjere samoizolacije, te su im policajci uručili prekršajne naloge.

Foto: Ilustracija

Na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod, jučer (17. ožujka), policijski službenici su utvrdili, da je šest (6) osoba prekršilo prethodno izrečene sigurnosne mjere samoizolacije.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, u 14.20 sati, na izlaznoj graničnoj kontroli, utvrđeno je da je 81-godišnjak (državljanin Republike Hrvatske) prekršio mjeru samoizolacije, te mu je odbijen izlazak i upućen je na adresu prebivališta.
Na istom graničnom prijelazu, u 18.30 sati, 25-godišnjak i 36-godišnjak (državljani Bosne i Hercegovine), također su prekršili mjere samoizolacije, a u 21.05 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, istu mjeru su prekršili 37-godišnjak, 43-godišnjak i 51-godišnjak (državljani Republike Hrvatske).

Policijski službenici su protiv svih počinitelja prekršaja izdali prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. 

Pogledajte informaciju: Na graničnom prijelazu utvrđeno kršenje mjere samoizolacije.

Podsjetimo se: Obavijest u vezi prelaska graničnih prijelaza

Stranica