Policijski službenici od pet osoba oduzeli drogu

Protiv osumnjičenika podnesene su odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Jučer (11. ožujka), oko 20 sati, u Slavonskom Brodu, Osječka ulica, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije, kontrolirali su osobni automobil, vozača i putnike. Pritom su od dvojice 21-godišnjaka i 26-godišnjaka oduzeli, 4,3 grama droge marihuana, 2 grama droge kokain, 1 gram droge amfetamin, te pirotehničko sredstvo „P2“, tzv „bengalku“, koje su osobe imale u posjedu.

Policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije, također su u 21.20 sati, u Ulici Matije Gupca, kontrolirali putnike u osobnom automobilu, kojom prilikom su od 24-godišnjaka i 19-godišnjakinje oduzeli 8,5 grama droge marihuana, koju su isti imali u posjedu.

Daljnji rad preuzeli su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, koji su protiv osumnjičenika podnijeli odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a protiv jednog 21-godišnjaka prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o eksplozivnim tvarima.

Stranica