Uhvaćeni u činjenju prekršaja

Pet osumnjičenih počinili su više prekršaja, te su im uručeni prekršajni nalozi.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dana 7. ožujka, u vremenu od 9.25 do 9.45 sati, u Slavonskom Brodu, Trg Hrvatskog proljeća, u prostoru čekaonice željezničkog kolodvora, intervenirali su povodom narušavanja javnog reda i mira.  

Utvrđeno je da su 33-godišnjak, 36-godišnjak, 38-godišnjak, 42-godišnjak i 44-godišnjak, putem mobitela puštali preglasnu glazbu i konzumirali alkoholna pića. Policijski službenici su svakome ponaosob uručili prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Nakon toga se 44-godišnjak udaljio iz čekaonice, te se ubrzo vratio sa više limenki alkoholnog pića u rukama, vičući i galameći da će nastaviti piti. Policijski službenici su alkoholiziranog (1,61 promila) 44-godišnjaka doveli u prostorije policije na otriježnjenje, protiv kojega su podnijeli optužni prijedlog.

Nadalje je utvrđeno da 36-godišnjak i 38-godišnjak, kod sebe nemaju osobnu iskaznicu, te su im izdani prekršajni nalozi. Također je utvrđeno,  da je 38-godišnjak prekršio izrečenu mjeru samoizolacije, koja mu je određena od 5.-15. ožujka, te mu je za isti prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti izdan prekršajni nalog.

Stranica