Otkriveni počinitelji koji su oštetili dječje igralište u Tvrđavi

Policijski službenici su operativnim radom na terenu, došli do saznanja o mogućim počiniteljima u dobi od 18 i 17, koje su pronašli, te nad njima proveli kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, otkrili su počinitelje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Radi se o kaznenom djelu, koje je počinjeno 25./26. lipnja 2020. godine, u 1.10 sati, na dječjem igralištu, u blizini Gradske uprave (Tvrđava, Vukovarska ulica), u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici su operativnim radom na terenu, došli do saznanja o mogućim počiniteljima u dobi od 18 i 17, koje su pronašli, te nad njima proveli kriminalističko istraživanje. Pritom je potvrđeno, da su osumnjičeni, navedenog dana oštetili i zapalili drvene i plastične dijelove ljuljački, ljestava i tobogana na dječjem igralištu, pričinivši štetu od više desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici dostavljaju posebno izvješće protiv 18-godišnjaka i 17-godišnjaka  Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu kao dopune kaznenim prijavama, te izvješće Centru za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu.

Pogledajte informaciju: Otkriveni počinitelji više kaznenih djela na splavovima.

Foto: Ilustracija
 

Stranica