49-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede

U vremenu od 20.20 do 22.20 sati, dionica ceste je bila zatvorena

U Slavonskom brodu, na kolniku Osječke ulice, u subotu (31. listopada), oko 20 sati, vozač osobnog automobila prouzročio je prometnu nesreću, u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede.
Policijski službenici su utvrdili da je 49-godišnjak upravljao osobnim automobilom, Osječkom ulicom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. U jednom trenutku, prešao je na suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu vozila, koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 37-godišnjakinja. Ozlijeđenom 49-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu, u kojoj je zadržan na liječenju. Također, policijski službenici su utvrdili da 49-godišnji vozač i 40-godišnji suvozač iz osobnog automobila u koji je udario, nisu koristili sigurnosni pojas. U vremenu od 20.20 do 22.20 sati, dionica ceste je bila zatvorena, a promet je preusmjeravan na obilazne prometne pravce.
Policija će protiv počinitelja prekršaja podnijeti prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: PU brodsko-posavska

Stranica