Policajci otkrili počinitelje kaznenih djela

Policijski službenici protiv obojice podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama zbog sumnje u počinjena kaznena djela teške krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske pronašli su počinitelje niza kaznenih djela teške krađe.
Dana 21./22. rujan, 41-godišnjak je u Slavonskom Brodu, nasilno otvorio vrata više trgovina i poslovnih prostora iz kojih je otuđio novčani polog u ukupnom iznosu od nekoliko tisuća kuna. Potom je 1./2. listopad u naselju A. Hebranga u Slavonskom Brodu, otvorio prozor trgovine te iz blagajne otuđio više stotina kuna. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem, policajci su utvrdili da je 2./3. listopada, zajedno s 26-godišnjakom, na području općine Okučani, nasilno ušao u nekoliko trgovina,  ugostiteljskih objekata i crkvene prostorije, iz kojih su također otuđili više tisuća kuna.   
Osumnjičeni su danas (7. listopada) predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. Policijski službenici protiv obojice podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama zbog sumnje u počinjena kaznena djela teške krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Foto:ilustracija

Stranica