Pronašli počinitelje kaznenih djela s područja Vrpolja

Vrpoljački policajci pronašli počinitelje kaznenih djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje potvrdili sumnju da su 41-godišnjak i 57-godišnjak počinili kazneno djelo krađa.
Osumnjičeni su tijekom mjeseca ožujka, s katastarske čestice u Slavonskom Šamcu srušili i otuđili nekoliko desetaka stabala, oštetivši 76-godišnju vlasnicu za više tisuća kuna.
 
Također, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje, pronašli su počinitelje oštećenja ugostiteljskog objekta s područja općine Velika Kopanica.
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, potvrdili su sumnju da su 18-godišnjak, 19-godišnjak i 21-godišnjak, u vremenskom razdoblju od lipnja 2019. godine do siječnja 2020. godine, u više navrata ušli u ugostiteljski objekt  te ga uništili i devastirali. Počinjenim protupravnim ponašanjem, 47-godišnji vlasnik je oštećen za više desetaka tisuća kuna.

Protiv osumnjičenih počinitelja se podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i oštećenja tuđe stvari, nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

FOTO: PU brodsko-posavska

Stranica