Policija intenzivno traga za oštećenom 47-godišnjakinjom

Policija provjerava svaku informaciju te zajedno sa Županijskim državnim odvjetništvom nastavlja sa provođenjem dokaznih radnji

U vezi nestanka 47-godišnjakinje i kaznenog djela ubojstva o čemu je Županijsko državno odvjetništvo i Policijska uprava brodsko-posavska (dana 23. i 25. studenoga) obavijestilo javnost, policijski službenici nastavljaju intenzivno traganje za oštećenom 47-godišnjakinjom.

U međuvremenu su pretražene određene lokacije na području Slavonskog Broda, a pritom su angažirani i pripadnici HGSS-a, te se traganje nastavlja i na širem području.

U okviru kriminalističkog istraživanja policijski službenici su prikupili određene dokaze, temeljem čega je podnesena kaznena prijava protiv dvije osobe Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo ubojstva.

U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, policija nastavlja sa provođenjem dokaznih radnji. 

Policijski službenici također pregledavaju i analiziraju, između ostaloga i zapise s nadzornih kamera, sukladno rutama i lokacijama kojima su se kretale dvije osobe (60-godišnjakinja i 62-godišnjak) osumnjičene za ubojstvo, i to od trenutka nestanka oštećene do trenutka njihova uhićenja (dana 21. studenoga).

Obzirom da tijelo oštećene još uvijek nije pronađeno, policijski službenici provjeravaju dojave građana, te pozivaju građane da i dalje javljaju korisne informacije policiji na broj telefona 192.

Pogledajte informaciju: Kazneno djelo ubojstva.

Stranica