Poziv na razgovor kandidatima

Razgovor s kandidatima, obaviti će se 15. i 16. srpnja 2019. godine

REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u radni odnos na određeno vrijeme  
u Policijsku upravu brodsko-posavsku

 
objavljuje
 
POZIV NA RAZGOVOR KANDIDATIMA
 
Koji su po objavljenom Oglasu za prijam namještenika u radni odnos na neodređeno i određeno vrijeme  u Policijsku upravu brodsko-posavsku, objavljenog na web stranici i oglasnoj ploči Policijske uprave brodsko-posavske te putem područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 16. svibnja 2019. godine, a koji su podnijeli pravovremenu i potpunu prijavu:
 
- radno mjesto pomoćni djelatnik u kuhinji- 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme
 
Razgovor s kandidatima, obaviti će se dana 15. srpnja 2019. godine u zgradi uprave Policijske uprave brodsko-posavske, Slavonski Brod, Ivana Mažuranića 9, s početkom u 10,00 sati pa nadalje, a o točnom terminu održavanja razgovora kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.
 
- radno mjesto djelatnik na tekućem održavanju-domar- 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme
- radno mjesto djelatnik na tekućem održavanju-domar- 1 izvršitelj na određeno vrijeme
 
Razgovor s kandidatima, obaviti će se dana 16. srpnja 2019. godine u zgradi uprave Policijske uprave brodsko-posavske, Slavonski Brod, Ivana Mažuranića 9, s početkom u 10,00 sati pa nadalje, a o točnom terminu održavanja razgovora kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.
 
Povjerenstvo će na razgovoru s kandidatima utvrditi osobnu prezentaciju i vještine komuniciranja, vještine interpersonalnih odnosa, motivaciju i osobne ciljeve.
 
Rezultat razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10.  Smatra se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
Komisija za provedbu oglasa za prijam  namještenika
u radni odnos na određeno vrijeme

Stranica