Humanitarna utrka "I ja imam prijatelja policajca"

Humanitarna utrka dala je novu snagu Zakladi policijske solidarnosti

Danas je održana humanitarna utrka pod nazivom „I ja imam prijatelja policajca“. Utrku je organizirala Policijska uprava brodsko-posavska, Zaklada policijske solidarnosti u suradnji sa Ultramaraton klubom Mazator, a povodom obilježavanja trinaeste godine postojanja Zaklade policijske solidarnosti.

Zaljubljenici trčanja okupili su se ispred dvorane Vijuš u Slavonskom Brodu od najmlađe životne dobi do onih starijih građanki, građana, policajki i policajaca. Tako je svoj trkački korak prema Poloju pružilo oko 150 trkača, kojima će ovo iskustvo biti ujedno trajna uspomena na sjedinjenost građana i policije u humanosti i sportu. Za najbolje plasirane u svim kategorijama, organizatori su osigurali zaslužena priznanja i medalje, te zahvalnice za sudjelovanje.

Ova humanitarna utrka će podsjećati sve sudionike na optimizam i pozitivnu energiju koja se širila trkačkom stazom, te dala novu snagu Zakladi policijske solidarnosti, koja inače svojim aktivnostima ujedinjuje policijske službenike u teškim trenutcima.

Stranica