Prometne nesreće zbog neprilagođenih brzina

Prometnim nesrećama i teškom ozljeđivanju osoba "kumovale" su neprilagođene brzine

Na županijskoj cesti, u blizini Nove Gradiške, dana 19. travnja, oko 20.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a druga osoba je lakše ozlijeđena. Očevidom je utvrđeno, da je osobnim automobilom i prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao 25-godišnjak, koji je dolaskom na most i ulaskom u zavoj, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem, udario u rubni kamen i sletio na kosinu mosta. U ovoj prometnoj nesreći, vozač je teško ozlijeđen dok je 22-godišnji suvozač lakše ozlijeđen.  

Dana 20. travnja, oko 9.15 sati, u Okučanima, 57-godišnjakinja je upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine, izgubila nadzor nad upravljačem, zahvatila travnatu površinu te s vozilom sletjela u kanal, udarivši u betonski kolni ulaz. Pritom je vozačica teško ozlijeđena, te joj je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Novoj Gradiški.       

U Svačićevoj ulici, u Slavonskom Brodu, dana 21. travnja, oko 11.40 sati, dogodila se prometna nesreća, na način da je 22-godišnjak, zbog nepropisne brzine, udario u 69-godišnjeg biciklistu, te potom u rasvjetni stup. Pritom je 22-godišnjak teško ozlijeđen, dok je biciklista lakše ozlijeđen. Policijski službenici protiv svih počinitelja prekršaja podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Stranica