Kampanja "Želiš li se mijenjati za mjesto?"

Foto: SBplus.hr
 

Jučer je u Slavonskom Brodu, na parkiralištu, pored Kazališno koncertne dvorane održana završna konferencija, u vezi Kampanje pod  nazivom „Želiš li se mijenjati za mjesto?“. Cilj Kampanje, koju su osmislili i inicirali predstavnici Radija 92FM – Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije i Policijske uprave brodsko-posavske je, senzibilizirati vozače da ne parkiraju svoja vozila na parkirališna mjesta za vozila osoba s invaliditetom.

Na 12 lokacija parkirališnih mjesta u Slavonskom Brodu, uz znakove su postavljene fotografije nasmiješenih modela, koje vozačima šalju snažnu poruku, potiču na promišljanje, a kojima savjest ne bi trebala dopustiti da parkiraju svoje vozilo na mjesto namijenjeno isključivo za vozila osoba s invaliditetom.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su posebno senzibilizirani na ovu ranjivu skupinu društva, te će 5. i 8. travnja nadzirati parkirališna mjesta namijenjena vozilima osoba s invaliditetom, sankcionirati nesavjesne vozače, te također obilaziti i nadzirati i ostale lokacije.

Stranica