Poziv kandidatima na razgovor

Foto: PU brodsko-posavska 

 

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u radni odnos na određeno vrijeme  u Policijsku upravu brodsko-posavsku

objavljuje

POZIV NA RAZGOVOR KANDIDATIMA

koji su po objavljenom Oglasu za prijam namještenika u radni odnos na određeno vrijeme  u Policijsku upravu brodsko-posavsku, objavljenog na web stranici i oglasnoj ploči Policijske uprave brodsko-posavske te putem područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 4. svibnja 2018. godine, a koji su podnijeli pravovremenu i potpunu prijavu:

 1 radno mjesto spremačica u Postaji granične policije Slavonski Brod

2. radno mjesto spremačica u Postaji granične policije Stara Gradiška

 

Razgovor s kandidatima, obaviti će se dana 16. i 17. srpnja 2018. godine u zgradi uprave Policijske uprave brodsko-posavske, Slavonski Brod, Ivana Mažuranića 9, s početkom u 9,00 sati pa nadalje, a o točnom terminu održavanja razgovora kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

 

3 radno mjesto djelatnik na tekućem održavanju-domar u Postaji granične policije Slavonski Brod

4. radno mjesto djelatnik na tekućem održavanju-domar u Postaji granične policije Stara Gradiška

 

Razgovor s kandidatima, obaviti će se dana 18. srpnja 2018. godine u zgradi uprave Policijske uprave brodsko-posavske, Slavonski Brod, Ivana Mažuranića 9, s početkom u 9,00 sati pa nadalje, a o točnom terminu održavanja razgovora kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

 

Povjerenstvo će na razgovoru s kandidatima utvrditi osobnu prezentaciju i vještine komuniciranja, vještine interpersonalnih odnosa, motivaciju i osobne ciljeve.

 

Rezultat razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10.  Smatra se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 bodova.



Pisane vijesti