Dostojanstveno dočekajmo Marija Mandžukića

Foto: PU brodsko-posavska

Povodom povijesnog uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije, danas u Slavonskom Brodu, na Korzu, Grad Slavonski Brod, organizira doček brođanina Marija Mandžukića. 

Tijekom dočeka, za promet će privremeno biti zatvorena Ulica Petra Krešimira IV od Vukovarske do Gupčeve ulice. Molimo građane koji će se pridružiti organiziranom dočeku i veselju na Korzu, da dođu pješice, ili osiguranim javnim prijevozom, a ukoliko dolaze osobnim vozilima, parkiraju ih na daljim lokacijama (primjerice parkiralište u Borovskoj, kod Doma zdravlja), tako da se ne stvaraju dodatne gužve, te podsjećamo da poštuju prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika.

Pozivamo sve građane koji će doći na Korzo, na pozitivno ponašanje, da u svom oduševljenju ne koriste pirotehnička sredstva, te da časno dočekaju svog omiljenog reprezentativca i tako doprinesu osjećaju sigurnosti i pozitivne euforije.

Policijski službenici će osiguravati trasu kretanja našeg reprezentativca, te neće tolerirati remećenje javnog reda i mira niti bilo kakva kažnjiva ponašanja. 

Veselom dočeku, uz navijačka obilježja na primjeren način, pridružiti će se i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, koji su od samog početka Svjetskog nogometnog prvenstva davali podršku Vatrenima.



Pisane vijesti