Mario Mandžukić posjetio policijsku upravu

Foto: PU brodsko-posavska i Sbplus portal

Danas je u Slavonskom Brodu, na gradskom Korzu, povodom povijesnog uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije, organiziran doček nogometaša Maria Mandžukića. Prije samog odlaska na gradsko Korzo, Mario Mandžukić je unatoč gužvama i brojnim obvezama, odvojio vrijeme za kratki posjet Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, kojom prilikom je sa načelnikom Valićem razmijenio koju riječ, a nakon toga se vrlo rado fotografirao sa policijskim službenicima.

Mnoštvo oduševljenih građana, na Korzu u Slavonskom Brodu, „vatreno“ je pozdravilo svog zemljaka i proslavilo uspjeh hrvatske reprezentacije.

Policijski službenici su osiguravali ovaj događaj i doček našeg reprezentativca, koji je prošao u najboljem redu uz pozitivno oduševljenje i euforiju prisutnih.

Svi su u tom trenutku bili ponosni što su Hrvati. Jednako tako ponosni su bili i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske na svog zemljaka Mandžukića. Bez obzira na ishod pojedinačne utakmice, djelatnici policijske uprave su od samog početka Svjetskog nogometnog prvenstva kontinuirano podupirali Vatrene.



Pisane vijesti