Upravni poslovi - obavijest građanima

Obzirom na povećan obim poslova u Odjelu upravnih poslova, Policijske uprave brodsko-posavske (tzv. „Milovićka“ u Budakovoj ulici), radi isteka osobnih iskaznica izdanih 2008. (s rokom važenja 10 godina) i izdanih 2013. godine (s rokom važenja 5 godina), zbog povećanog broja zahtjeva za

Foto: PU brodsko-posavska

Obzirom na povećan obim poslova u Odjelu upravnih poslova, Policijske uprave brodsko-posavske (tzv. „Milovićka“ u Budakovoj ulici), radi isteka osobnih iskaznica izdanih 2008. (s rokom važenja 10 godina) i izdanih 2013. godine (s rokom važenja 5 godina), zbog povećanog broja zahtjeva za izrade osobnih iskaznica za maloljetnu djecu, te većeg broja građana koji su na privremenom radu u inozemstvu, a tijekom godišnjeg odmora dolaze i rješavaju dokumente, molimo građane za strpljivost i razumijevanje.

Također obavještavamo o promjeni radnog vremena referade za strance. Naime, počevši od ponedjeljka, dana 9. srpnja, referada za strance će raditi ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 14 sati, utorkom od 8 do 16 sati, a četvrtkom referada za strance ne radi sa strankama.

 



Stranica