Remetili javni red i mir

Jučer, oko 17.40 sati, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, intervenirali su temeljem dojave o remećenju javnog reda i mira, u Slavonskom Brodu, u blizini stadiona „Stanko Vlajnić Dida“. U ovom događaju nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Policija je utvrdila, da su 42-godišnjak, 

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, oko 17.40 sati, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, intervenirali su temeljem dojave o remećenju javnog reda i mira, u Slavonskom Brodu, u blizini stadiona „Stanko Vlajnić Dida“. U ovom događaju nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Policija je utvrdila, da su 42-godišnjak, 32-godišnjak i 23-godišnjak, zbog nesuglasica u vezi parkiranja osobnog automobila, vlasništvo 23-godišnjaka, verbalno i tjelesno napali 23-godišnjaka, 23-godišnjakinju i 29-godišnjaka.

Tom prilikom je 42-godišnjak oštetio osobni automobil, a policija je vlasnika automobila upoznala sa mogućnošću pokretanja privatne tužbe. Policijski službenici protiv 42-godišnjaka, 32-godišnjaka i 23-godišnjaka podnose prekršajne prijave Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pogledajte informaciju: Narušavali javni red i mir

 



Stranica