Upravljao mopedom s tuđom registarskom pločicom

Dana 05. lipnja 2018 godine u 08,55 sati u Slavonskom Brodu, na Trgu Sv. Antuna, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su prilikom redovnog nadzora prometa zaustavili 51-godišnjaka, koji je upravljao mopedom. Izvršenom provjerom policajci su utvrdili da se na mopedu nalazi registarska oznaka koja ne pripada vozačevom, već drugom mopedu. 
Registarska pločica je oduzeta, a protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, za koje je predviđena kazna zatvora do tri godine. 
 

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 05. lipnja 2018 godine u 08,55 sati u Slavonskom Brodu, na Trgu Sv. Antuna, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su prilikom redovnog nadzora prometa zaustavili 51-godišnjaka, koji je upravljao  mopedom. Izvršenom provjerom policajci su utvrdili da se na mopedu nalazi registarska oznaka koja ne pripada vozačevom, već drugom mopedu.

Registarska pločica je oduzeta, a protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, za koje jepredviđena kazna zatvora do tri godine.



Stranica